måndag 21 januari 2013

vad skall man göra av alla grönsaker?

...du tittar in i kylskåpet och inser att du har några grönsaker som ligger kvar,som inte fick plats i din förra rätt eller så som du mer eller mindre medvetet har negligerat.
Aubergine och zucchini är liksom bästisar och tillsammans ger de ifrån sig mycket fylliga smaker.Ett trevligt vegetariskt alternativ.Servera med parmesanost så är måltiden fulländad!

Du behöver

aubergine och zucchini
valfria grönsaker som blev över
lite lök
eventuellt vitlök och ost.

Gör så här
Skölj och tärna aubergine och zucchini. Skala och hacka rödlöken.Fräs det gröna i olja. Tärna bifftomaterna. Lägg dem i pannan.Pressa i vitlöksklyftor.Låt småkoka i ca 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och basilika.Vänd ner grönsaksröran i pastan/riset/couscous. Servera med ost.



Bilden är tagen från min nya favoritblogg They Draw & Cook.

2 kommentarer:

  1. From the rest of vegatables it is allways possible to make soooup!
    Fin tänkekarta!

    SvaraRadera
  2. Jag kan bara hålla med! :)

    SvaraRadera