lördag 14 september 2013

Sallad a la detox, rawfood, 5:2 you name it

Hej du!


Låt mig presentera höstens sallad som jag missbrukar. Du behöver inte vara mästerkock och inhandla tusen ingredienser för att lyckas. Ledordet: keep it simple med potatisskalaren.

När grönsaker hamnar under potatisskalaren och sedan rullas varsamt upp på gaffeln, kan man (med lite kreativ förmåga) föreställa sig att man äter pasta. Mmmm. Det påminner lite om det tycker jag. Perfekt "ersättning" för sådana som inte äter pasta.

Helgens heta tips: Bondens marknad i lilla Tessinparken (Karlaplan)! 
Öppnar 10 och stänger 15. Där hittar du bröd, honung, grönsaker, frukter, lammskinn, närproducerat kött och blommor. Hög mysfaktor utlovas.

Du behöver: zucchini, morötter, citronsaft, olivolja och solrosfrön

Gör så här: skala allt med en potatisskalare och addera resten.



5 kommentarer:

  1. Hurra! Du ar tillback igen! )))

    SvaraRadera
  2. Fina-fina bilder som alltid! Tack, snälla!

    SvaraRadera
  3. har alldrig använd en potatisskalare...men nu ska jag göra det...))))

    SvaraRadera