fredag 9 november 2012

Rödbetsbiff

Det här går snabbt och laga!Inspirerad av raw food.Jag är lite fascinerad av den diettrenden.Bara en sådan sak att man säger att den dieten kommer att "förändra din kropp på en molekylär nivå" - låter coolt och lite farligt.

Du behöver (räcker till 2 portioner) 
2 normalstora rödbetor
2 normalstora potatisar
Olja
1-2 dl ströbröd


Gör så här 
Skala potatisen och rödbetorna och riv dem grovt. Blanda ner olja och ströbröd (så den håller ihop, inte för kladdig och inte för torr) och sist kryddorna. forma till lagom stora biffar och låt dem vila i 10-15 minuter.

Stek (typ på 4 graders värme) på var sin sida i lite olja eller mjölkfritt margarin tills du får en fin färg.

Ta en klick gräddfil och tunnbröd så kan du göra en rödbetawrap!


en illusion om rödbiff!

4 kommentarer:

  1. och vilken bakgrundsmotiv då? :)

    SvaraRadera
  2. ngt fran Bergianska trädgården

    http://www.stay.com/stockholm/attractions/15436/bergianska-tradgarden/

    SvaraRadera